O nama

Firma Tring je osnovana 1989. godine i svoje poslovanje počinje kao specijalizovana kompanija za proizvodnju termalnih i ading rolni. Tokom godina smo proširili našu djelatnost u oblasti distribucije:

   –  opreme za zaštitu na radu,
   –  ambalaže i opreme za pakovanje
   –  peoizvodnja streč folije

Firma Tring je preduzeće koje servisira više od 1800 klijenata širom Crne Gore i saraduje sa brojnim renomiranim kompanijama iz Srbije, Italije, Slovenije i Turske. Posjedujemo poslovne prostore u Danilovgradu i Podgorici gdje je i sjedište firme. Kao krunu našeg dosadašnjeg poslovanja smatramo otvaranje cerke firme Ambex d.o.o. sa sjedistem u Beogradu. Regionalno širenje predstavlja jedan od glavih ciljeva naše firme cije ostvarenje obezbjedjuje konstantan rast prometa i klijenata omogucavajuci nam da zadrzimo poziciju jedne od vodećih firmi iz svoje oblasti poslovanja.

Ambex d.o.o.  je osnovana u septembru 2014. godine u Beogradu, kao deo firme “Tring d.o.o.” sa sedištem u Podgorici. Firma posluje u oblasti:

   – proizvodnje termalnih i ading rolna za kase
   – distribucije ambalaže  i opreme za pakovanje hrane
   – distribucije opreme za zaštitu na radu

Tridesetogodšnje iskustvo frime “Tring d.o.o.”, sa kojom naša firma deli i deo menadžmenta, garantuje posvecenost našim klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba. Stabilna mreža proverenih dobavljaca iz Evrope i šire obezbeduje visok kvalitet naših proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku. U nama cete imati ne samo pouzdanog dobavljaca, nego i nekog ko je u stanju da prati Vaš napredak i ambicije.